Tsau-pakaa!

Nüüd on siis selline lugu, et Vahukulp hakkab oma otsi koomale tõmbama. Ega siin viimasel ajal nii ehk naa suurt midagi toimunud ei ole :).

Et miks siis kohe nii? Tundub, et aeg sai ümber. Ilmselt sai see juba ammu ümber, aga kuidagi ei raatsinud seda viimast sammu teha. Veeretasin seda aga poole aasta kaupa edasi. Iga poole aasta tagant tuleb nimelt veebimajutuse arve:D ja siis ma iga kord mõtlesin, et ok, teen veel pooleks aastaks. Ja kui pool aastat mööda sai, siis tuli see arve nii äkki ja ma polnud isegi Teile “head aega” öelnud ja nii ikka ei sobi ja teeks ikka pool aastat veel :D.

Ei, praegu pole see aeg, kui arve kohe postkasti prantsatab. Ma vaatan oma elule otsa ja neid asju, mida ma teha tahan on jälle kuidagi liiga palju ja kuskilt otsast peab neid koomale tõmbama.

Blogimisest kasvas kuidagi moodi välja üks mu hetkel peamised hobisid – loodusfotograafia. Need hetked looduses, objekti leidmisest kuni pildini, viivad mind täielikult vooseisundisse, Ei pane ma tähele, kas näpud külmetavad, vihma sajab pähe, päike kõrvetab või mis iganes mu ümber peaks toimuma. See on ülim stressimaandaja ja rõõmuallikas. Ja kui veel sellest kõigest sünnib mõni kaunis pilt, on see veel nagu kirsiks tordil.

Sellel aastal kulus ka omajagu aega lugemisele. Võtsin eesmärgiks lugeda raamatu nädalas ja ületasin plaani isegi kolme raamatuga. Edukas! See oli selline väike väljakutse endale, tuleval aastal siirdun rahulikuma tempo juurde tagasi :).

Aga mis peamine – minust sai aasta eelviimasel päeval ettevõtte omanik! Lapsed on juba sellises eas, et käivad mõlemad lasteaias – Ott on viiene, Iiris sai hiljuti kolmeseks. Ja nii siis juhtuski, et tegin endale ühenaisefirma ja hakkan pakkuma kodukohas füsioteraapia teenust :). Ja sellel ühenaisefirmal hakkab olema koduleht ja sotsiaalmeediakanalid, mida tuleb elus hoida. Seega jah… saate ilmselt mu otsusest aru :D.

See blogi oli tore ettevõtmine ja jään seda sooja südamega meenutama. Aitäh Teile, kes te sellel teekonnal koos minuga olite! Blogi jääb veel umbes kuuks ajaks üles, kes veel pole oma lemmikuid retsepte välja printinud või alla laadinud, siis tehke seda! 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga