Kõigepealt oli mõte

Mul oli juba pikemat aega soov teha endale blogi ja nüüd on ta siis lõpuks siin! Mingil hetkel hakkas mulle tunduma, et ma uputan liigselt oma lähiringkondi toidupiltide ja juttudega, kuidas ma midagi tegin. Samas mulle siiski tundus, et päris ilma ma ka ei saa. Ikka tahaks väga jagada, mida ma seal kodus jälle korda olen saatnud. Nüüd on lihtne – keda huvitab, see tuleb loeb! 🙂

Ja lugeda ei saa ainult söögist. Ikka kõigest, millega kodus rinda tuleb pista. Kuid siiski-siiski tahaks ma seda teha veidi teises võtmes. Mulle väga meeldib kodutöid teha! Mulle meeldib, kui kodu on korras (kellele ei meeldiks?!), mulle meeldib süsteem. Ja just see viimane ongi eduka majapidamise pant. Süsteem. Ja sellest ma ka kirjutada tahan – kuidas süstematiseerida kodu ja koduseid toiminguid nii, et kõik toimiks ja samas ei peaks tegema ülearu palju kodutöid. Lõppude lõpuks on ju veel muudki, mis rõõmu valmistab ja mida teha meeldib. Loodan, et saate siit inspiratsiooni ja hakkate (kui te seda juba ei tee) koos minuga armastama kodutöid.

Mul ei ole rääkida eriti sügavamõttelist lugu sellest, kuidas mu blogi nime sai. Ma ei ole just lennuka mõtlemisega, kui jutt läheb nimede andmisele. See on asi, milles ma olen ikka täiesti andetu. Õnneks oli mu kassil juba saabudes nimi ja lapse nime otsustas minu meespool, mul jäi üle ainult nõustuda. Niisiis, olles halb nimede andmises, murdsin ma siin nädalaid, kui mitte koguni paar kuud, pead. Variante oli mitmeid. Tüütasin oma meespoolt, ema, väikevenda. Viimast vist enim. Lõpuks otsustasin läheneda asjale lebolt ja ei üritanudki mingit leidlikku sõnademängu vms välja mõelda. Ladusin oma esmase plaani vennale lagedale, veidi ründasime ajusid ja selline ta siis lõpuks sai. Paari sõbranna peal katsetades selgus, et nimi viitab sisule küll. Mida siin enam mõelda.

Ja kui paljudes tekitas suurt hämmingut minu liitumine facebookiga, siis ma tegin seda muidugi peaasjalikult selleks, et saaksin teiega hõlpsamini oma blogi jagada! 😀

2 arvamust “Kõigepealt oli mõte” kohta

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga